24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συστημάτων Ασφαλείας

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού , Επιτήρηση Καμερών, Απομακρυσμένη Φύλαξη με αμφίδρομη επικοινωνία, Προστασία Προσώπων μέσω GPS .

Λήψη Σημάτων Συναγερμού

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων λειτουργεί όλο το 24ωρο , λαμβάνει όλα τα σήματα Συναγερμού από οποιοδήποτε Σύστημα Συναγερμού και μέσα απο πιστοποιημένη εκπαίδευση αναλύει όλα τα σήματα και ακολουθεί επαγγελματικά όλα τα βήματα ώστε να διασφαλίσει την άμεση ενημέρωση των υπευθύνων και τον αρχών (Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ κ.λ.π.)

Σε κάθε πρόβλημα του συναγερμού όπως χαμηλή μπαταρία, μη επικοινωνία του συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, Πρόβλημα στην πλακέτα ενημερώνει άμεσα τον πελάτη και την εγκαταστάτρια εταιρεία ώστε να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα.

Τα βήματα που ακολουθεί είναι έλεγχος σε 24ωρη βάση των παρακάτω σημάτων : -Ληστεία, Διάρρηξη, Κλοπή και από ποια ζώνη προήλθε. -Όπλιση - Αφόπλιση (άνοιγμα- κλείσιμο μονάδας). -Πυρανίχνευση - Πυρκαγιά και σε ποιο σημείο εκδηλώθηκε. -Διακοπή - Επαναφορά ρεύματος. -24ωρο Test. -Low Battery (έλεγχος πτώσης μπαταρίας). -Έλεγχος ψευδών συναγερμών, λάθος χειρισμός. -Χρήση πλήκτρου Προσωπικής Απειλής – Αφόπλιση (OFF) υπό Απειλή. -Έχει την δυνατότητα να δέχεται απεριόριστο αριθμό ζωνών καθώς και την λεπτομερή περιγραφή τους. -Επίσης δέχεται απεριόριστο αριθμό χρηστών με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά τους, την ακριβή ημέρα και ώρα.

Λήψη Εικόνας με Αμφίδρομη Επικοινωνία

Το Κέντρο έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης που έχουν εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε χώρο όπου σε συνδιασμό με το Σύστημα Συναγερμού μπορεί να έχει άμεση οπτικοακουστική επιτήρηση να αναλύει και να αξιολογεί άμεσα την επικινδυνότητα του κάθε σήματος.

Με την δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας , μπορεί απομακρυσμένα να συνομιλήσει με οποιονδήποτε βρίσκεται στον χώρο χωρίς εξουσιοδότηση και να τον ενημερώσει οτι βρίσκεται σε φυλασσόμενο χώρο.

Επιτήρηση μέσω GPS και μπουτόν Πανικού

Το Κέντρο έχει την δυνατότητα να προφυλάξει ευπαθείς κατηγορίες ανθρώπων όπως Ηλικιωμένους,με νόσο Αλτσχάιμερ, VIPs, παιδιά , γυναίκες , οδηγούς και επιχειρήσεις όπως Φαρμακεία, Περίπτερα, Διανυκτερεύντα καταστήματα μέσω φορητών συσκευών με μπουτόν κινδύνου , ηχείο , μικρόφωνο και GPS ώστε να δώσει το στίγμα ανα πάσα στιγμή ζητηθεί.

Το Κέντρο έχει την δυνατότητα να ενημερώσει τους υπέυθυνους όποτε ζητηθεί ,για την γεωγραφική θέση των επιτηρούμενων ατόμων, να επικοινωνήσει μαζί τους άμεσα μέσω μεγαφώνου και μικροφώνου που είναι ενσωματωμένα σε ειδικές συσκευές GPS και να διασφαλίσει την ασφάλεια ευπαθών ατόμων όπου και αν βρίσκονται.

Επιλέξτε το πακέτο σας

Το Κέντρο Λήψης μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που ζητηθούν όπως Φύλαξη Κτιρίων, Περιπολίες , Άμεση Επέμβαση, Εποπτεία. Για τιμές τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Βασικό
9/ μήνα

    Μηνιαία Χρέωση για παρακολούθηση, ανάλυση και διαχείριση Σημάτων Συναγερμού από το Κέντρο Λήψης .

Επικοινωνήστε μαζί μας
Pro
15/ μήνα

    Βασικό Πακέτο + Επιτήρηση καμερών όταν υπάρχει συναγερμός και σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός της ημέρας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Advanced
30/ μήνα

    Βασικό Πακέτο + Pro Πακέτο + Καθημερινή Περιπολία και Άμεση Επέμβαση Φύλακα σε περίπτωση Συναγερμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας
GPS
20/ μήνα

    Επιτήρηση ατόμου μέσω συσκευής GPS με ενσωματωμένο μπουτόν πανικού, μεγάφωνο, μικρόφωνο. Η συσκευή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δοκιμάστε 30 ημερών δωρεάν Σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων με όλα τα χαρακτηριστικά